Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Μητσοτάκης: Ανοίγουν τα χερσαία σύνορα για τον οδικό τουρισμό έως 15 Ιουνίου

Έως τις 15 Ιουνίου θα ανοίξουν τα χερσαία σύνορα της χώρας για τον οδικό τουρισμό. Αυτό προανήγγειλε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος,
επίσης, δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί για να διασωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της τουριστικής σεζόν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
Τη συγκεκριμένη δέσμευση ανέλαβε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια των συναντήσεων που είχε το πρωί τόσο με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα όσο και με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στη διάρκεια των συναντήσεων ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος τόνισαν τη μεγάλη σημασία του οδικού τουρισμού για τη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα τη Μακεδονία, με τον κ. Τζιτζικώστα να υπογραμμίζει πως κάθε χρόνο φτάνουν στη χώρα μας οδικώς 10.000.000 τουρίστες.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις