Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Δείτε τώρα το Βίντεο με την στιγμή που ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος αφόρισε τους Κ.Μητσοτάκη, Ν.Κεραμέως και Ν.Χαρδαλιά

Ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος, έκανε σήμερα Κυριακή 17 Μαΐου, τις απειλές του για… αφορισμό πράξη.


Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος είχε προειδοποιήσει πριν από λίγες ημέρες ότι αν μέχρι και χθες δεν μετάνιωνε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία είπε ότι από το σάλιο μεταδίδεται ο κορωνοϊός (άρα κατ’ εκτίμηση του Αμβροσίου εννοούσε την Θεία Κοινωνία) θα την αφόριζε.

Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είχε προαναγγείλει την πράξη του με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο, χαρακτηρίζοντας ως “βλάσφημα λόγια” το ότι “διά τῆς Θείας Μεταλήψεως μεταδίδεται ὁ Κορωνοϊός” και καλούσε την υπουργό να ζητήσει “δημοσίως συγγνώμην διά τό ἀχαρακτήριστον τοῦτο ἔγκλημα”.

Έτσι, σήμερα όπως αναφέρει το dete.gr, στον Ι. Ν. της Φανερωμένης στο Αίγιο, διάβασε Αφορισμό!

​Όχι μόνο για την υπουργό Παιδείας, αλλά και για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. 


​Ο αφορισμός έγινε απόντος του Μητροπολίτη Αιγιαλείας Ιερώνυμου.

Η στιγμή του αφορισμού όπως καταγράφηκε




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις