Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Καρέ-καρέ πύθωνας καταβροχθίζει ένα οπόσουμ (ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μάχες για επιβίωση στην φύση πολλές φορές σφοδρές. Κάποιες φορές και άνισες καθώς επικρατεί το δίκαιο του ισχυρού.



Ένας ανιχνευτής φιδιών στην Αυστραλία λοιπόν κατέγραψε την στιγμή που ένας πύθωνας καταβροχθίζει το γεύμα του, ένα μεγάλο οπόσουμ.

Το φίδι εντοπίστηκε στη σκεπή ενός σπιτιού στην Ακτή Σανσάιν του Κουίνσλαντ, έχοντας στο στόμα του το πόσουμ, το οποίο καταβρόχθιζε αργά.
Sunshine Coast Snake Catchers 24/7
την Τρίτη
Huge Python Eating Possum!
Wow isnt this incredible! I am currently here at a home in Mooloolaba waiting for this Large Carpet Python to finish his yummy meal of possum.
Awesome time laps video to come!
...See More
Image may contain: one or more people, tree, plant, bird and outdoor
Image may contain: tree, plant and outdoor
Image may contain: plant, tree and outdoor
Ο τρομαγμένος ιδιοκτήτης του σπιτιού κάλεσε τους Sunshine Coast Snake Catchers που ειδικεύονται στην απομάκρυνση φιδιών από σπίτια στην περιοχή.

Ο επικεφαλής της επιχείρησης απαθανάτισε τα πλάνα και αφού άφησε τον πύθωνα να τελειώσει το γεύμα του, τον έπιασε και τον μετέφερε σε ασφαλή χώρο στην εξοχή, απελευθερώνοντας τον.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις