Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΦΡΙΚΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ KAI ΟΛΗ THN ΕΥΡΩΠΗ: IPAKINOΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ» ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ KAI KOMMATIAΣΕ 17ΧΡΟΝΗ ΣΟΥΗΔΗ-«ΦΙΛΗ» ΤΟΥ! BINTEO-EIKONEΣ


Ακόμη ένα έγκλημα από αλλοδαπό στη Σουηδία. "Μετανάστης-πρόσφυγας", έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του και στη συνέχεια κομμάτιασε το σώμα της


Η 17 ετών Βίλμα Άντερσον επί 6 μήνες αναζητούνταν από την σουηδική αστυνομία. Αλλά τελικά έφτασε η πικρή είδηση για την κοπέλα. Το κεφάλι της Άντερσον βρέθηκε στον πρώην φίλο της.

Περιστατικό φρίκης συνέβη στην Σουηδία της μετανάστευσης. Μετανάστης που ζει στην χώρα έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του και κομμάτιασε το σώμα της.

Το κεφάλι της Βίλμα Άντερσον βρέθηκε τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα του μετανάστη. Τα υπόλοιπα τμήματα του σώματος της, ακόμη αγνοούνται.

Η αστυνομία κατέληξε στην άποψη πως ο θάνατος της Βίλμα Άντερσον συνέβη στις 14 Νοεμβρίου, καθώς τότε ακούστηκαν κραυγές από το διαμέρισμα του υπόπτου για την δολοφονία.

Επίσης σε μαχαίρια που βρέθηκαν στο διαμέρισμα εντοπίστηκε DNA της Βίλμα.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο μετανάστης κατά την διάρκεια της ανάκρισης το μόνο που απαντούσε στις ερωτήσεις ήταν ¨Κανένα σχόλιο¨, ενώ εντοπίσθηκε πως σε παλιότερο μήνυμα που της είχε στείλει της έγραφε πως ¨Θα σε κομματιάσω¨.



 pronews.gr
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις