Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Η Τουρκία ακολουθεί το “φωνάζει ο κλέφτης” και επιτίθεται στους 27 ΥΠΕΞ της ΕΕ για τη δήλωση καταδίκης

Η Τουρκία απαντά στην καταδικαστική για τη συμπεριφορά της δήλωση των 27 ΥΠΕΞ της κατηγορώντας τους ότι “παραμένουν όμηροι των “παράνομων αξιώσεων της Ελλάδας και της
ελληνοκυπριακής διοίκησης της νοτίου Κύπρου”, όπως αναφέρει την Κυπριακή Δημοκρατία. “Φωνάζει ο κλέφτης” με λίγα λόγια…

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι,σε γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει ότι η Δήλωση των ΥΠΕΞ της ΕΕ σχετικά με τα προβλήματα στην ανατολική Μεσόγειο “αποτελεί το τελευταίο παράδειγμα ενός στείρου λόγου που επαναλαμβάνεται και και δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό”.

“Αυτή η νοοτροπία η οποία είναι αδιάφορη απέναντι στις καλοπροαίρετες προσπάθειες της Τουρκίας και παραμένει όμηρος των άδικων και παράνομων αξιώσεων της Ελλάδας και της “ελληνοκυπριακής διοίκησης νοτίου Κύπρου” δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να συμβάλει στην περιφερειακή ειρήνη και σταθερότητα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Προστίθεται ότι “έχει σημασία που η ΕΕ δείχνει χωρίς όρους και προϋποθέσεις στον “ελληνοκυπριακό τομέα” την αλληλεγγύη που δεν έδειξε στον αγώνα κατά του κορωνοϊού”.
“Αυτό που πρέπει να κάνει η ΕΕ είναι αντί με το πρόσχημα την αλληλεγγύης να μετατρέπεται τυφλά σε εκπρόσωπο της “ελληνοκυπριακής διοίκησης νοτίου Κύπρου” να ενεργεί με κοινή λογική και να λαμβάνει υπόψη τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας και της “ΤΔΒΚ”  στη βάση του διεθνούς δικαίου. Επαναλαμβάνουμε πως εμείς όπως πάντα είμαστε ανοιχτοί σε ένα δίκαιο διάλογο”, καταλήγει το τουρκικό ΥΠΕΞ.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις