Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Guardian για τουρισμό: Η Ελλάδα έτοιμη να κεφαλαιοποιήσει την επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας

Σε άρθρο για το φετινό καλοκαίρι και τον τουρισμό στην Ευρώπη, η βρετανική Guardian τονίζει πως η Ελλάδα ελπίζει «να κεφαλαιοποιήσει την διαχείριση της κρίσης (του κορωνοϊού)
ανοίγοντας τα σύνορά της τον Ιούλιο».

Την ώρα που η Βρετανία προετοιμάζεται για νέες κρατήσεις εντός των συνόρων, άλλες ευρωπαϊκές χώρες προχωρούν σε κινήσεις ώστε να διασώσουν τον τουρισμό, που αντιπροσωπεύει το 10% του ΑΕΠ τους, σημειώνει το δημοσίευμα της Guardian με τίτλο «Η Ευρώπη σχεδιάζει καλοκαιρινές “διακοπές στο σπίτι” (staycation) μετά τα lockdown για τον κορωνοϊό».

Την συσχέτιση αυτή μεταξύ των χωρών της Ευρώπης και το πλεονέκτημα της Ελλάδας σημείωνε άλλωστε νωρίτερα και το Bloomberg. Το ίδιο το βρετανικό μέσο, ο Guardian, φιλοξενούσε άρθρο και πάλι για τον τουρισμό, με το οποίο αναφερόταν στην «ταξιδιωτική φούσκα», το άνοιγμα δηλαδή των συνόρων μεταξύ χωρών με το ίδιο επιδημιολογικό προφίλ.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις