Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Έστησαν οδοφράγματα για να διαρρήξουν κοσμηματοπωλείο

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου που πραγματοποιήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στην Ημαθία. Κατά τη διάρρηξη αφαιρέθηκαν κοσμήματα αξίας πάνω από 80.000 ευρώ, ενώ οι δράστες
για να… δουλέψουν ανενόχλητοι δεν δίστασαν να στήσουν οδοφράγματα με κάδους σκουπιδιών για να κλείσουν τον δρόμο!
«Φως» στην υπόθεση έριξαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 7ης Μαΐου 2016, ο δράστης και οι συνεργοί του, προσέγγισαν το κοσμηματοπωλείο στη Βέροια και αρχικά τοποθέτησαν μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων κάθετα στον δρόμο, προκειμένου να αποτρέψουν τη διέλευση οχημάτων!

Στη συνέχεια έκοψαν το μεταλλικό ρολό ασφαλείας και έσπασαν τη τζαμαρία του κοσμηματοπωλείου, αφαιρώντας από το εσωτερικό του καταστήματος διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του ιδιοκτήτη.

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, αλλά και η κατάλληλη αξιοποίηση ιχνών, πειστηρίων και βιολογικού υλικού, οδήγησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του διαρρήκτη.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες, καθώς και για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις