Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΕΚΑ!!!... Σκεφτείτε αν οι καρατέκα ήταν τίποτα πατριώτες και όχι κουμουνιστές τι θα είχε γίνει ήδη!!

Το σκεφτήκαμε, το συζητήσαμε και το αποφασίσαμε.

1. Η Εθνική Αλληλεγγύη δίνει ως επιβράβευση 2000 ευρώ σε όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το
ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση του μέλους του ΠΑΜΕ, που κλωτσάει τον αστυνομικό.

2. Αύριο πρωί πρωί καταθέτουμε μήνυση και αγωγή κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοίδη, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντεγκληματική Πολιτική, Ελευθέριο Οικονόμου, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνου Τσουβάλα και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχαήλ Καραμαλάκη και

3. Μόλις μάθουμε το όνομα του "καρατέκα" του ΠΑΜΕ θα ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και σε αυτόν

Τέλος όποιος γνωρίζει τον αστυνομικό των ΥΑΤ που υπέστη αυτή τη βάναυση συμπεριφορά, παρακαλούμε να τον ενημερώσει για να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ 6909733272 προκειμένου 17 ποινικολόγοι που ανήκουν στο νομικό μας τμήμα να τον συνδράμουν εντελώς δωρεάν για να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και τα ένδικα μέσα για να αποζημιωθεί τόσο από το ΠΑΜΕ και τον υπεύθυνο του τραυματισμού του όσο και από την Ελληνική Αστυνομία που τον θέτει σε κίνδυνο χωρίς να υπάρχουν τα μέσα για να αμυνθεί.






ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις