Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΠΩΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ 37 ΔΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..

Με σχετική ανακοίνωση το ΤΧΣ αυτό που συστάθηκε προκειμένου να σώσει τις τράπεζες μας ανακοίνωσε τα οικονομικά
αποτελέσματα του 1ου τριμήνου του 2019..
Οπως θα δείτε καταφέρανε μέσα σε 6 χρόνια να χάσουν 37 δις τα οποία τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός με τα μνημόνια τους..
Ενα έγκλημα δίχως τιμωρία ένα έγκλημα που δεν έχει ιστορικό προηγούμενο Ενα έγκλημα που όταν ο Ελληνικός λαός αποφασίσει να τον κυβερνήσουν πραγματικοί ηγέτες θα καθίσει στο σκαμνί τους δεξιούς και αριστερούς απατεώνες που εξοντώνουν έναν λαό και τα χαρίζουν στις τράπεζες..
Πείτε μου σε ποια άλλη χώρα θα χανόταν 37 δις και δεν θα οδηγούνταν κάποιοι στην δικαιοσύνη..
Πείτε μου σε ποια άλλη σοβαρή χώρα αυτό το έγκλημα δεν θα ήταν αιτία να εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη κόμματα και αχυράνθρωποι που βάλανε την υπογραφή τους σε αυτό το διαρκές έγκλημα; 

Πανος Λελιατσος
Αν κάτι μας άφησε παρακαταθήκη η ψευτοαριστερή διακυβέρνηση της χώρας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η καταστροφική διαχείριση του δημοσίου χρήματος που διατέθηκε στο ΤΧΣ μια και πλέον δεν υπάρχει καμία ελπίδα ανάκτησης των ζημιών που έχει υποστεί από την απομείωση του ποσοστού μετοχών που κατείχε στις δύο τράπεζες της Eurobank και της ALPHA BANk..
Για αυτά τα εγκλήματα ποιος θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη;


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις