Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

"Βόμβα" Ερντογάν: Γιατί να μην έχει και η Τουρκία πυρηνικά;

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε δημόσια, αυτό που πάρα πολλοί ήδη υποψιάζονταν: η εμμονή του με την πυρηνική ενέργεια δεν έχει να κάνει μόνο με την “πολιτική” της χρήση.
Ο πραγματικός του στόχος είναι να αποκτήσει η Τουρκία πυρηνικά όπλα.

Μιλώντας στη Σεβάστεια,ο Ερντογάν εκθείασε για μια ακόμη φορά την πρόοδο της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας και με τη μορφή ερωτήματος ανακοίνωσε τις προθέσεις του:

“Υπάρχουν χώρες που διαθέτουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές. Όχι έναν ή δυο. Γιατί να μην έχουμε κι εμείς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει σήμερα στον κόσμο ανεπτυγμένη χώρα η οποία να μην έχει πυρηνικά όπλα. Όλες έχουν… Δείτε τι κάνουν οι άλλοι ενώ σε μας λένε να μην κατασκευάζουμε δικά μας όπλα. Το Ισραήλ μ΄αυτά τα όπλα εκφοβίζει όλους», είπε ο Ερντογάν.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ: militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις