Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

(video) Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον φόνο της Eλένης Τοπαλούδη

Οι τραγικές στιγμές της άτυχης φοιτήτριας στα χέρια των βασανιστών της περιγράφονται με κάθε λεπτομέρεια στο βούλευμα του Συμβουλίου
Πλημμελειοδικών της Ρόδου, που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.


Έδρασαν από κοινού, τη χτύπησαν με σίδερο στο κεφάλι, τη βίασαν, τη γρονθοκόπησαν την απείλησαν και στη συνέχεια τη σκότωσαν αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βούλευμα όπου περιγράφει λεπτό προς λεπτό το μαρτύριο που έζησε η Ελένη Τοπαλούδη.

"Αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας. Επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατέφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση" αναφέρεται συγκεκριμένα στο βούλευμα.

Το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις