Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Τατιάνα Στεφανίδου! - Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε κανείς!

Ανατρεπτική μεταγραφή στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου θα έχουμε τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, και αυτά είναι τα ονόματα!


Σάλος είχε προκληθεί πριν από λίγους μήνες με το τι τελικά θα συμβεί με την παρουσιάστρια και την εκπομπή της και πρώτη εγώ μέσα από το Vanda's blog σας είχα αποκαλύψει πως ήρθαν σε συμφωνία για να μεταφερθεί το Σαββατοκύριακό. Πρώτη εγώ, ξανά λοιπόν, θα σας μιλήσω για τα δυο νέα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής θα βρεθούν στο πλευρό της παρουσιάστριας!

Σύμφωνα με όσα μου μετέφερε άνθρωπος μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ, και σας αποκαλύπτω στο Youweekly.gr του Vanda's blog, η παρουσιάστρια μετά από συζητήσεις με την ομάδα της αποφάσισε φέτος να ελαφρύνει λίγο την θεματολογία της κι αντί του τόσο κοινωνικού να δείχνει περισσότερο lifestyle κι όπως φαίνεται βρήκε και τα κατάλληλα πρόσωπα για να στηρίξουν την αλλαγή αυτή!

Στην εκπομπή της, λοιπόν, θα προστεθεί ένα ραδιοφωνικό δίδυμο με καυστικό χιούμορ και σχολιασμό. Ο λόγος για τους Ζωή Δημητρίου και Κώστα Μπουρούση...

Να τονιστεί πως οι δυο τους διατηρούν ήδη εκπομπή στο ραδιόφωνο που ονομάζεται "Fake news" και... είναι δοκιμασμένη ήδη η επιτυχία τους σε αυτόν τον τομέα...

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχώρηση «έκπληξη» από την εκπομπή της! Την... άφησε για άλλη!

Μια αποχώρηση «έκπληξη» έσκασε από την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή της! Ποια την άφησε για άλλη και κυρίως για... ποια;
Το όνομα που θα σας αποκαλύψω με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Vanda's blog του Youweekly.gr, είναι πρώτης γραμμής και είχε πολύ μεγάλο ρόλο στο Τατιάνα live του ΣΚΑΙ. Ωστόσο, η ίδια είναι πλέον εκτός!
Η Τατιάνα, δεν θα την έχει μαζί της από τη νέα σεζόν, αφού η ξανθιά κυρία αποφάσισε να την αφήσει και να πάει στα λημέρια της Κατερίνας Καινούργιου στο Open tv!
Ευτυχείτε λοιπόν, θα μας λέει από τον Σεπτέμβρη με Οκτώβρη η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, και μαζί με την Κατερίνα ετοιμάζεται να σαρώσει σε τηλεθέαση! Η Κατερίνα, είναι πολύ δουλευταρού όπως ήδη σας έχω τονίσει και δεν σταματά να εργάζεται πυρετωδώς για την επιστροφή της! Ποια άλλα πρόσωπα θα είναι μαζί της;
Στην ομάδα της εκπομπής της παραμένει η Μάρα Μειμαρίδη που έδωσε πολύ υλικό στο «Για την παρέα» του Νίκου Μουτσινά με τις συμβουλές της στους τηλεθεατές του «Ευτυχείτε» που αναζητούσαν λύση στο πρόβλημα τους, όπως και η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη.
Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχώρηση «έκπληξη» από την εκπομπή της! Την... άφησε για άλλη!
Επίσης, να σας θυμίσω ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του Master Chef θα αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής, όπως πρώτα εδώ σας είχαμε γράψει... Οι πρώτες πρόβες για το τελικό στήσιμο μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα! Καλή σεζόν λοιπόν και... τα καλύτερα έρχονται!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις