Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Καβουρομακαρονάδα

Υλικά
Σπαγγέτι 500 γρ
Καβούρια 5 μεγάλα
Ντοματάκι κον κασέ 1 κουτί

Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του καφέ
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ μεγάλο
Σκόρδο 2 σκελίδες
Ούζο 1 σφηνάκι
ΜαΪντανός 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένος
Βασιλικός ελάχιστο
Αλάτι - πιπέρι
Ζάχαρη 1 πρέζα
Νερό 3 ποτήρια
Οδηγίες
Πλένουμε και βράζουμε τα καβούρια σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Μόλις βράσουν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και κρατάμε τον ζωμό τους. Σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τα σκόρδα στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα καβούρια αφού τα χαράξουμε πρώτα να σοταριστούν και σβήνουμε με το ούζο. Προσθέτουμε το ντοματάκι μαζί με 2 ποτήρια από τον ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε , βάζουμε και την ζάχαρη, τον βασιλικό  και τον μαϊντανό κι αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Βράζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό στο οποίο προσθέσαμε και ένα ποτήρι από τον ζωμό των καβουριών τα ζυμαρικά. Μόλις βράσουν τα σουρώνουμε και τα αδειάζουμε στην κατσαρόλα με τα καβούρια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.