Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Κέικ με τυρί και ζαμπόν

Λίγα και εύκολα υλικά είναι αρκετά για να φτιάξετε το πιο νόστιμο αλμυρό κέικ

Αν και στο μυαλό των περισσότερων το κέικ είναι γλυκιά υπόθεση, αυτό το αλμυρό κέικ με τυρί και ζαμπόν είναι το καλύτερο.


Υλικά

200 γραμμ. φαρίνα
200 γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γραμμ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
200 γραμμ. γιαούρτι
4 αυγά
Κομματάκια ανθότυρου
Αλάτι & πιπέρι

Διαδικασία

Χτυπάτε τα αυγά και ρίχνετε μέσα το βούτυρο και το γιαούρτι. Ρίχνετε και τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία τη φαρίνα.

Βάζετε το μείγμα σε μία καλά αλευρωμένη θήκη για κέικ και ψήνετε στους 180 για 40’.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις