Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Δυτικά της Κρήτης το ιρανικό τάνκερ - Δεν πάει στην Τουρκία

Το ιρανικό τάνκερ Adrian Darya 1, που βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Ουάσινγκτον και την Τεχεράνη, δεν έχει πλέον
προορισμό την Τουρκία, σύμφωνα με τον ιστότοπο Refinitiv Eikon, έχοντας αλλάξει τον προορισμό που είχε ορίσει το σαββατοκύριακο.

Το τάνκερ, που είναι φορτωμένο με πετρέλαιο και, αρχικά, είχε ορίσει ως προορισμό την Καλαμάτα, άλλαξε το Σάββατο, ορίζοντας ως προορισμό το λιμάνι της Μερσίνας στην Τουρκία, όπου επρόκειτο να καταπλεύσει στις 31 Αυγούστου.

Σήμερα, στην καταγραφή του Refinitiv Eikon δεν αναφέρεται κανένας προορισμός για το δεξαμενόπλοιο, το οποίο πλέει νότια της ηπειρωτικής Ελλάδας και βρίσκεται δυτικά της Κρήτης.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις