Εκμεταλλευτείτε ένα από τα πιο νόστιμα φρούτα εποχής και φτιάξτε την τέλεια μαρμελάδα.
Υλικά
1 κιλό φράουλες
600 γραμμ. έως 1 κιλό ζάχαρη
¼ φλιτζ. χυμό λεμόνι
Διαδικασία
Πλένετε καλά τις ώριμες φράουλες, κόβετε τα κοτσάνια τους και τις βάζετε σε λεκάνη. Τις λιώνετε με το χέρι. Τις ρίχνετε σε φαρδιά κατσαρόλα, μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό του λεμονιού.
Τις αφήνετε να βράσουν σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συχνά με ξύλινη κουτάλα, μέχρι η μαρμελάδα να πέφτει σε παχύρρευστη μάζα. Αφού κρυώσει, τη βάζετε σε αποστειρωμένα βάζα και τη φυλάτε στο ψυγείο.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν
ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις
στους φίλους σου.
Σε
μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή
γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες
άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ
ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση.
Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο
ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να
κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων!
Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε
καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου