Λαβράκι 2 τεμ από 400 γρ
Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ σε χοντροκομμένες φέτες
Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη
Ντοματίνια 500 γρ κομμένα στα δύο
Φύλλο δάφνης 1 τεμ
Λεμόνι 4 -5 φέτες
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι
Μαϊντανός για πασπάλισμα
Οδηγίες
Σε ένα μπολ βάζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα ντοματίνια,αλάτι,πιπέρι,το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα αρκετά μεγάλο πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας, βάζουμε και τα καθαρισμένα ψάρια, τα αλατίζουμε, τα λαδώνουμε λίγο και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.Ψήνουμε στο φούρνο για 25-30 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Στα τελευταία 5 λεπτά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν
ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις
στους φίλους σου.
Σε
μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή
γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες
άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ
ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση.
Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο
ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να
κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων!
Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε
καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου