Μοσχαράκι κομμένο σε κυβάκια 1 κιλό
Μελιτζάνες περίπου 5
Ρεγκάτο τριμμένο
Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 μεγάλα
Ψιλοκομμένο ντοματάκι 1 Κονσέρβα
Δάφνη 3 φύλλα
Αλάτι
Πιπέρι
Καννέλα
Οδηγίες
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το κρέας και ρίχνουμε τα μυρωδικά και την ντομάτα.
Το μαγειρεύουμε τόσο Όσο να είναι πολύ μαλακό .
Έχουμε τηγανίσει τις μελιτζάνες και μόλις κρυώσει το κρέας τυλίγουμε κάθε κομμάτι κρέας με μία λωρίδα μελιτζάνας. Τα πιάνουμε με οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ.
Ρίχνουμε από πάνω το ζουμί από το κοκκινιστό και το τριμμένο τυρί.
Το ψήνουμε στον φούρνο περίπου για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν
ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις
στους φίλους σου.
Σε
μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή
γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες
άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ
ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση.
Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο
ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να
κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων!
Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε
καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.