Φύλλο κρούστας 1 πακέτο (ή σφολιάτα)
Κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ
Κρεμμύδια 4 μεγάλα ψιλοκομμένα
Μαϊντανός 1 κούπα ψιλοκομμένος
Πιπεριά κέρατο 1 ψιλοκομμένη
Βούτυρο 5 κουταλιές της σούπας ή λάδι
Αυγό 1
Γάλα 1 φλυτζάνι του καφέ
Ζάχαρη λίγη στην άκρη του κουταλιού
Οδηγίες
Βάζουμε το βούτυρο στην κατσαρόλα να κάψει και προσθέτουμε τα κρεμμύδια να μαραθούν. Στην συνέχεια βάζουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε για 10 λεπτά.Προσθέτουμε το αλάτι,το πιπέρι,τη ζάχαρη,την πιπεριά και τέλος το μαϊντανό.Γεμίζουμε με τη γέμιση που φτιάξαμε ένα ένα τα φύλλα στενόμακρα και τα τοποθετούμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί. Βάζουμε και το βούτυρο που περίσσεψε, χτυπάμε το γάλα με το αυγό και αλείφουμε τα φύλλα από πάνω.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 35 – 40 λεπτά μέχρι να ροδίσει. (Αν δεν έχουμε μεγάλη ποσότητα κιμά μπορούμε να προσθέσουμε στη γέμιση μια βρασμένη πατάτα.)
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν
ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις
στους φίλους σου.
Σε
μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή
γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες
άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ
ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση.
Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο
ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να
κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων!
Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε
καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.