Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Κοτόπουλο αλά κρεμ με πάπρικα

Υλικά
Κοτόπουλο φιλέτο 700 γρ
Κρέμα γάλακτος 330 ml

Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας
Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι
Γραβιέρα 50 γρ τριμμένη
Αλάτι - πιπέρι- πάπρικα
Οδηγίες
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το βράζουμε σε λίγο νερό μόνο για 5 λεπτά για να είναι ζουμερό. Στην συνέχεια σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε το κοτόπουλο, το σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το κρασί βάζουμε την πάπρικα,το τριμμένο τυρί και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

* Συνοδεύεται ωραία με πατάτες τηγανιτές ή ρυζάκι.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις