Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Μπουγάτσα

Υλικά
Φύλλο κρούστας 2 πακέτα
Βούτυρο 250 γρ λιωμένο

Γάλα 1 1/2 λίτρο
Άχνη ζάχαρη
Κανέλα
Οδηγίες
Βουτυρώνουμε το ταψί μας καλά, παίρνουμε ένα φύλλο και το σουρώνουμε σαν βεντάλια, με το χέρι στενόμακρο το τοποθετούμε στο ταψί. Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο. Τέλος, τα βουτυρώνουμε όλα ένα ένα πολύ καλά και αδειάζουμε όλο το γάλα  από πάνω τους με προσοχή ώστε να βραχούν όλα τα φύλλα. Το αφήνουμε για 1/2 ώρα να τραβήξει λίγο το γάλα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει . Το κόβουμε χλιαρό, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.