Κορυφώνεται η αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα των αλλαγών στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, μετά και την αρνητική απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο αίτημα για συναίνεση,
που διατύπωσε μέσω επιστολής του, ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Στην απαντητική επιστολή του, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: “Ο διορισμός της ανώτατης Δικαιοσύνης από την παρούσα κυβέρνηση θα ήταν πράξη αντισυνταγματική και παράνομη. Αντισυνταγματική γιατί μια κυβέρνηση που έχει προκηρύξει εκλογές είναι επί της ουσίας υπηρεσιακή και ως εκ τούτου μπορεί να προβαίνει μόνον σε πράξεις διαχείρισης τρεχουσών υποθέσεων ενόψει των εκλογών. Και παράνομη διότι ο νόμος 2190/94 ρητά απαγορεύει, κατά την προεκλογική περίοδο, οποιονδήποτε διορισμό σε θέση δημοσίου υπαλλήλου ή λειτουργού, πολλώ δε μάλλον στην ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων”.
Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, σε δηλώσεις του στον Alpha σχολίασε ότι “οι μάσκες έπεσαν” και πρόσθεσε πως αυτή η απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι “αποκαλυπτική των προθέσεων της ΝΔ”. Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι με την ανακοίνωσή της δίνει την εικόνα “ότι οι δικαστές είναι υποχείριο ή εργαλείο της εκάστοτε κυβέρνησης” και ξεκαθάρισε ότι η απόφαση για τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη θα ληφθεί από τον Πρωθυπουργό και το υπουργικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει μετά τα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει.
Ακολούθως, το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε σε σχετική ανακοίνωση ότι “η άρνηση της ΝΔ στην συναινετική πρόταση της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει πως ουδόλως την ενδιαφέρει η τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας” και απηύθυνε τα ερωτήματα: “Δε θέλουν τη συναινετική επιλογή, δε θέλουν την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος. Γιατί άραγε; Ποιος έχει λόγο να αρνείται τη συναινετική επιλογή; Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η σπουδή της ΝΔ με τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις στελεχών της;".
Από την πλευρά της, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για τις πολιτικές διαστάσεις που έχει λάβει το ζήτημα της αλλαγής στην ηγεσία του Αρείου Πάγου και σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για “απαξιωτική για την ανεξαρτησία και το κύρος της Δικαιοσύνης” πολιτική αντιπαράθεση.
Δημοσιεύματα ενέπλεξαν στην αντιπαράθεση και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο κάνοντας λόγο για δήθεν παρέμβασή του στο θέμα της εκλογής της ηγεσίας στη Δικαιοσύνη. Πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα, σημειώνοντας ότι δεν έχει υπάρξει “καμία παρέμβαση προς καμία κατεύθυνση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”.
Το θέμα σχολίασε μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Μπογιόπουλο, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης. Όπως τόνισε ο κ. Σεβαστίδης, "η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν πήρε θέση στην πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με τον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης. Διάβαζα προσεκτικά τις αντίθετες προσεγγίσεις που έγιναν από καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου ωστόσο θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα προεχόντως πολιτικό και οι δικαστικές ενώσεις δε έχουν κανένα λόγο να παρέμβουν και γι αυτό δεν το κάναμε".
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Η επιστολή Καλογήρου
Επιστολή στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη απέστειλε ο Υπουργός, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιχάλης Καλογήρου, αναφορικά με το θέμα της διαδικασίας επιλογής της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.
Στην επιστολή ο κ. Καλογήρου επισημαίνει την απόλυτη τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας και κοινοβουλευτικής τάξης κατά τη διενεργηθείσα διαδικασία προεπιλογής και απευθύνει πρόσκληση, η εκκρεμής διαδικασία επιλογής του επόμενου Προέδρου και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και των τριών Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας να ολοκληρωθεί μετά από συμφωνία με την Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Συντάγματος και του Κώδικα Οργάνωσης Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών, στις 3 Μαΐου 2019 κινήθηκε η διαδικασία για την πλήρωση των θέσεων Προέδρου και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τριών Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας, οι οποίες πρόκειται να κενωθούν την 30η Ιουνίου. Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής έδωσε τη γνώμη της εντός του μήνα, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της, και με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων. Ενώπιον της Διάσκεψης των Προέδρων εμφανίσθηκαν οι προεπιλέγεντες, μέλη των Ανωτάτων Δικαστηρίων που κοσμούν την Δικαιοσύνη.
Μετά τη διενέργεια των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την απόφασή του να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη εθνικών εκλογών για την 7η Ιουλίου 2019, δηλαδή σε χρόνο μετά την αναμενόμενη ολοκλήρωση της εκκρεμούς διαδικασίας επιλογής. Συνεπώς, η διαδικασία προεπιλογής ολοκληρώθηκε κατά το νόμο προ της διενέργειας των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η δε διαδικασία επιλογής ολοκληρώνεται άμεσα, προκειμένου να μην παραμείνουν κενές, κρίσιμες θέσεις στην ηγεσία της Δικαιοσύνης για χρονικό διάστημα που θα εξαρτηθεί από τις εκλογικές διαδικασίες και τη συγκρότηση νέας κυβέρνησης.
Σε ανακοίνωση του κόμματός σας εκφράστηκε η διαφωνία σας ως προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής, με το σκεπτικό ότι η απόφαση για την επιλογή δικαστικών λειτουργών στην ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων «θα δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια».
Παρά το γεγονός ότι δεν υφίσταται κανένα συνταγματικό ή νομικό κώλυμα για την ολοκλήρωση της εκκρεμούς διαδικασίας, δεδομένου ότι ο ίδιος ο Κώδικας Οργάνωσης Δικαστηρίων ρητά προβλέπει την ολοκλήρωσή της ακόμα και μετά τη διάλυση της Βουλής (άρθρο 49 παρ. 3 τελευταίο εδάφιο), αντιλαμβανόμενος όμως το πολιτικό ζήτημα το οποίο έχει ανακύψει και επειδή θεωρώ κοινή θεσμική υποχρέωση να αποτραπεί η εντύπωση ότι η επιλογή της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας συνιστά «δέσμευση» οποιασδήποτε κυβέρνησης, σας εκφράζω τη βούληση της Κυβέρνησης, να επιλεγούν ο επόμενος Πρόεδρος και Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και οι τρεις Αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας από το Υπουργικό Συμβούλιο μετά από συμφωνία με την Αξιωματική Αντιπολίτευση, τιμώντας έτσι τους δικαστικούς λειτουργούς που έχουν ήδη προεπιλεγεί, δίνοντας ταυτόχρονα και ένα ισχυρό μήνυμα συναίνεσης στο συνταγματικό αυτονόητο του σεβασμού μας προς την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Με τιμή, Μιχάλης Καλογήρου Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων
Η αρνητική απάντηση της ΝΔ
Αρνητική ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην επιστολή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου προς τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με το θέμα της διαδικασίας επιλογής της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.
Όπως σημειώνεται στην επιστολή του τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ, Νίκου Παναγιωτόπουλου, μεταξύ άλλων: "Ο διορισμός της ανώτατης Δικαιοσύνης από την παρούσα κυβέρνηση θα ήταν πράξη αντισυνταγματική και παράνομη. Αντισυνταγματική γιατί μια κυβέρνηση που έχει προκηρύξει εκλογές είναι επί της ουσίας υπηρεσιακή και ως εκ τούτου μπορεί να προβαίνει μόνον σε πράξεις διαχείρισης τρεχουσών υποθέσεων ενόψει των εκλογών. Και παράνομη διότι ο νόμος 2190/94 ρητά απαγορεύει, κατά την προεκλογική περίοδο, οποιονδήποτε διορισμό σε θέση δημοσίου υπαλλήλου ή λειτουργού, πολλώ δε μάλλον στην ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων".
Αναλυτικά η επιστολή:
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Σχετικά με το αίτημά σας να προχωρήσει η διαδικασία πλήρωσης θέσεων ανωτάτων δικαστικών λειτουργών, το οποίο κι ο ίδιος συνομολογείτε ότι εγείρει πολιτικό ζήτημα, είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν είναι δυνατόν να συναινέσει σε μια εξόφθαλμα αντιθεσμική διαδικασία.
Γνωρίζετε άλλωστε ότι την άποψη αυτή έχουν ήδη διατυπώσει δημοσίως διακεκριμένοι συνταγματολόγοι και καθηγητές Νομικής, χαρακτηρίζοντας «προκλητική περιφρόνηση του Συντάγματος ως προς το πνεύμα και το γράμμα του» τον διορισμό της ηγεσίας των ανωτάτων δικαστηρίων από μια κυβέρνηση η οποία προκηρύσσοντας εθνικές εκλογές επί της ουσίας έχει ήδη παραιτηθεί.
Ο διορισμός της ανώτατης Δικαιοσύνης από την παρούσα κυβέρνηση θα ήταν πράξη αντισυνταγματική και παράνομη. Αντισυνταγματική γιατί μια κυβέρνηση που έχει προκηρύξει εκλογές είναι επί της ουσίας υπηρεσιακή και ως εκ τούτου μπορεί να προβαίνει μόνον σε πράξεις διαχείρισης τρεχουσών υποθέσεων ενόψει των εκλογών. Και παράνομη διότι ο νόμος 2190/94 ρητά απαγορεύει, κατά την προεκλογική περίοδο, οποιονδήποτε διορισμό σε θέση δημοσίου υπαλλήλου ή λειτουργού, πολλώ δε μάλλον στην ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων. Με τα δεδομένα αυτά ακόμη και αν υπάρξει διακομματική συναίνεση για το ζήτημα αυτό, το Σύνταγμα και ο νόμος δεν επιτρέπουν να ληφθεί μια τέτοια απόφαση.
Ο Κώδικας Οργάνωσης των Δικαστηρίων προβλέπει με τρόπο σαφή την αναπλήρωση του Προέδρου και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για το διάστημα το οποίο οι θέσεις παραμένουν κενές. Άλλωστε στις τελευταίες κρίσεις για θέσεις ανωτάτων δικαστικών (πρόεδροι του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας), η κυβέρνησή σας έκανε χρήση αυτής της διάταξης και τις άφησε να χηρεύουν για περισσότερο από πέντε (5) μήνες. Τέλος, όπως προφανώς αντιλαμβάνεστε και εσείς, τυχόν παράνομη επιλογή των ανωτάτων δικαστικών όπως αυτή που προτείνετε, θα οδηγούσε σε βέβαια ακύρωση του σχετικού προεδρικού διατάγματος από το Συμβούλιο της Επικρατείας και, συνεπώς, η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε να διακινδυνεύσει τη νομιμότητα των αποφάσεων που θα εκδοθούν στο μέλλον από τα ανώτατα δικαστήρια.
Με εκτίμηση, Νίκος Παναγιωτόπουλος Τομεάρχης Δικαιοσύνης ΝΔ ΥΓ. Σας παραπέμπουμε και στη σχετική νομική αρθρογραφία:
Ν.Αλιβιζάτος, Καθημερινή 28/5 Α. Μανιτάκης, Καθημερινή 28/5 Μ.Σταθόπουλος Κathimerini.gr 28/5 Α.Καραμπατζός, Τα Νέα 29/5 Ν.Παπασπύρου, Τα Νέα 30/5 Κ. Μποτόπουλος Τα Νέα 30/5".
Νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου είχε αποστείλει επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα της διαδικασίας επιλογής της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.
Στην επιστολή ο κ. Καλογήρου επεσήμαινε την απόλυτη τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας και κοινοβουλευτικής τάξης κατά τη διενεργηθείσα διαδικασία προεπιλογής και απευθύνει πρόσκληση, η εκκρεμής διαδικασία επιλογής του επόμενου Προέδρου και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και των τριών Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας να ολοκληρωθεί μετά από συμφωνία με την Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Καλογήρου: Οι μάσκες έπεσαν
“Οι μάσκες έπεσαν” σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, αναφερόμενος στην αρνητική απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην επιστολή του, σχετικά με τη διαδικασία επιλογής της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας.
Σε δηλώσεις του στον Alpha, ο κ. Καλογήρου υπογράμμισε ότι αυτή η απάντηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι “αποκαλυπτική των προθέσεων της ΝΔ” και υπενθύμισε ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν είναι υπηρεσιακή, “αλλά μία κανονική κυβέρνηση που ασκεί τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα καθήκοντά της και ότι η Βουλή δεν έχει διαλυθεί”. Κατηγόρησε, δε, τη ΝΔ ότι με την ανακοίνωσή της δίνει την εικόνα “ότι οι δικαστές είναι υποχείριο ή εργαλείο της εκάστοτε κυβέρνησης”.
Ερωτηθείς εάν μετά την αρνητική απάντηση της ΝΔ, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στις αλλαγές στη Δικαιοσύνη, ο κ. Καλογήρου ανέφερε ότι η απόφαση θα ληφθεί από τον Πρωθυπουργό και το υπουργικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει μετά τα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει.
Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου
«Η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι έχει τη συνταγματική αρμοδιότητα, αλλά και τη νομική υποχρέωση να προχωρήσει στον ορισμό της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, μετά και την προεπιλογή της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, κάλεσε τη ΝΔ στο τραπέζι του διαλόγου για να βρεθεί συναινετική λύση.
Η άρνηση της ΝΔ στην συναινετική πρόταση της κυβέρνησης, επιβεβαιώνει πως ουδόλως την ενδιαφέρει η τήρηση της συνταγματικής νομιμότητας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου και προσθέτει:
«Οι μάσκες έπεσαν για τη ΝΔ. Δε θέλουν τη συναινετική επιλογή, δε θέλουν την τήρηση του νόμου και του Συντάγματος. Γιατί άραγε;
Ποιος έχει λόγο να αρνείται τη συναινετική επιλογή;
Και τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η σπουδή της ΝΔ με τις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις στελεχών της;
Τα συμπεράσματα τα βγάζει ο ελληνικός λαός».
Η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων
Την έντονη ενόχλησή της για τις πολιτικές διαστάσεις που έχει λάβει η αλλαγή στην ηγεσία του Αρείου Πάγου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος.
Στη σχετική ανακοίνωση η ΕΕΕ κάνει λόγο για «απαξιωτική για την ανεξαρτησία και το κύρος της Δικαιοσύνης» πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με την επιλογή της ηγεσίας των ανωτάτων δικαστηρίων από την παρούσα κυβέρνηση ή την επόμενη λόγω της αναγγελθείσας προκήρυξης πρόωρων εκλογών και για δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία «αβάσιμα υποστηρίζεται ότι καταβάλλεται προσπάθεια η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να διευκολύνει με την παραίτησή της, πριν τη λήξη της θητείας της, την επιλογή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την παρούσα κυβέρνηση, συνδέοντας αυτή της την ενέργεια με ανύπαρκτα ωφελήματα που δήθεν έχει λάβει συγγενικό της πρόσωπο».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ένωσης:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος με αφορμή
– την απαξιωτική για την ανεξαρτησία και το κύρος της Δικαιοσύνης πολιτική αντιπαράθεση σχετικά με την επιλογή της ηγεσίας των ανωτάτων δικαστηρίων από την παρούσα κυβέρνηση ή την επόμενη λόγω της αναγγελθείσας προκήρυξης πρόωρων εκλογών και
- τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία αβάσιμα υποστηρίζεται ότι καταβάλλεται προσπάθεια η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να διευκολύνει με την παραίτησή της, πριν τη λήξη της θητείας της, την επιλογή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από την παρούσα κυβέρνηση, συνδέοντας αυτή της την ενέργεια με ανύπαρκτα ωφελήματα που δήθεν έχει λάβει συγγενικό της πρόσωπο
– καλεί τους εκπροσώπους του πολιτικού αλλά και του δημοσιογραφικού κόσμου να παύσουν να προσβάλουν τη δικαιοσύνη και τους ταγούς της προς όφελος πολιτικών σκοπιμοτήτων και
– υποστηρίζει κάθε επιλογή για την ηγεσία των ανωτάτων δικαστηρίων που θα διασφαλίζει την ευρύτερη δημοκρατική νομιμοποίηση και πολιτική συναίνεση και θα θωρακίζει τη δικαστική ανεξαρτησία, ως κεντρικό πυλώνα της δημοκρατίας.
Πηγές Προεδρίας: Δεν υπήρξε παρέμβαση Παυλόπουλου για εκλογή ηγεσίας στη Δικαιοσύνη
«Δεν υπήρξε ουδεμία παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την εκλογή της ηγεσίας στη Δικαιοσύνη», διαμηνύει το περιβάλλον του Προκόπη Παυλόπουλου.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του, είναι πολύ μεγάλη η δυσφορία του Προκόπη Παυλόπουλου για το γεγονός ότι επιχειρείται δημιουργηθεί ένα κλίμα και να μπει στο κάδρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. και να καταστεί το αμορτισέρ σε μία κομμματική κόντρα.
Έτσι με οξύ τρόπο η Προεδρία της Δημοκρατίας διέψευσε πληροφορίες και δημοσιεύματα ότι ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος κάλεσε τηλεφωνικά τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και του είπε: «Μην με βάζεις σε δύσκολη θέση». Ζήτησε, δηλαδή, να τον διευκολύνει. «Αυτό δεν έγινε ποτέ, δεν είχε κανένα λόγο», υποστηρίζουν από την Προεδρία και κύκλοι σημείωναν στον ΑΝΤ1 με κατηγορηματικό τρόπο: «Η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι το Σύνταγμα και η ερμηνεία του και αυτό δεν αλλάζει κατά τις θέσεις των κομμάτων».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ - ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΗΔΗ 80.000 ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ | ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
-
Μια απρόσμενη απόφαση που δεν περίμενε κανείς πήρε ο Σάκης Ρουβάς.
-
Θέλετε να ζήσετε μια μακρά και υγιή ζωή; Υπάρχει ένα λαχανικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
-
Ερωτευμένη δηλώνει μία 18χρονη με τον 60χρονο σύντροφό της, κάνοντας τα 42 χρόνια διαφοράς να μοιάζουν ασήμαντα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου