Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο «Υποχθόνιος» εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει… μαμά!

Tι σημαίνει… μαμά εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα ο γνωστός ράπερ «Υποχθόνιος» (ή Ύπο προς χάριν συντομίας), κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte!


Ο ράπερ, ο οποίος είναι ένας εκ των συντελεστών του τραγουδιού - φαινόμενο του YouTube, έχει ανεβάσει αρκετά stories -με τον Νάσο Ηλιόπουλο, τη Ρένα Δούρου και τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Γεωργούλης είναι κι αυτός που έκανε το story όταν ο «Υποχθόνιος» αποφάσισε πως είναι πλέον η ώρα να εξηγήσει τι σημαίνει… μαμά και στον πρωθυπουργό.

«Το μαμά που άκουσες είναι… οικογενειοκρατία. Το “δεν είναι μαμά” σημαίνει “φτιαγμένος”» ακούγεται να λέει ο ράπερ στον πρωθυπουργό, σε ένα Instagram story.

Εκείνη την ώρα, στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης.



Ο πρωθυπουργός, χαμογελαστός, φάνηκε να αναγνωρίζει το τραγούδι… φαινόμενο, που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις