Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα - ΤΩΡΑ

Απορρίφθηκε το αίτημα για άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Απορρίφθηκε από το Τριμελές δικαστικού συμβούλιο Βόλου για ουσιαστικούς λόγους.

Απορριπτική ήταν η απόφαση του τριμελούς Δικαστικού Συμβουλίου Βόλου στο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, να του χορηγηθεί άδεια. Είναι η δεύτερη φορά που το συμβούλιο Πλημμελειοδικών απορρίπτει αίτημα του κρατούμενου ισοβίτη στις φυλακές Κασσαβέτειας.

Σύμφωνα με το Magnesianews.gr  το Συμβούλιο εξέδωσε το 93/10 βούλευμα, με το οποίο απορρίπτεται το αίτημα για άδεια του συγκεκριμένου κρατούμενου, για ουσιαστικούς λόγους.
Περισσότερα για το σκεπτικό της απόφασης, αναμένονται τις επόμενες ώρες, ενώ ο κρατούμενος, που κάνει απεργία πείνας από την Πέμπτη 2 Μαΐου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου, από την περασμένη Δευτέρα.

Την Πέμπτη άγνωστοι έσπασαν το κέντρο της Αθήνας ζητώντας να δοθεί η άδεια στον εκτελεστή της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις