4αυγα,
100γρ.αλευρι,
150γρ.γαλα,
250γρ.ζαμπον,
1κ.γ.λ.μπεικειν παουτερ,
250γρ.κασερι,
μισό κουταλάκι αλάτι,
150γρ.φερα τριμμένη και
λίγο βούτυρο για την μακρόστενη φορμα!
Εκτέλεση:
χτυπάμε τα 4αυγα για δύο λεπτάκια Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι,το γάλα,το μπεικειν πάουντερ,το χτυπάμε για αλλά δύο λεπτά.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας το κασέρι,την φέτα και το ζαμπον τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Βουτυρωνουμε Καλά την φόρμα και Ρίχνουμε όλο το υλικό μέσα στην φόρμα μας…
το βάζουμε στο φούρνο στους 200βαθμους για 20 λεπτάκια και είναι έτοιμη
ΔΕΙΤΕ
(ΕΔΩ)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου
άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν
ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις
στους φίλους σου.
Σε
μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή
γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με
χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ
ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και
ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ
διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον
ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα
λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε
μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή
σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ
παρέα σας!
ΠΗΓΗ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.