ΥΛΙΚΑ:
6 αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια
220 γρ. τυρί κρέμα με μυρωδικά και σκόρδο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190ºC.
Χτυπήστε με το μίξερ σε ένα μπόλ τα ασπράδια των αυγών σε υψηλή ταχύτητα μέχρι να γίνουν μια μαρέγκα.
Χτυπήστε με το μίξερ το τυρί κρέμα σε ένα άλλο μεγάλο μπολ μέχρι να γίνει κρέμα.
Προσθέστε τους κρόκους αυγών και χτύπησε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Στο μπόλ με το μείγμα του τυριού προσθέστε τη μαρέγκα και ανακατέψτε απαλά μέχρι να αναμειχθούν καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.