Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Η Διάσκεψη του Δημοκρατικού Πατριωτικού χώρου

Στις 20/02/2019, στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, έγινε ευρεία σύσκεψη συλλογικοτήτων και ανένταχτων αγωνιστών του δημοκρατικού - πατριωτικού χώρου.


Ενημερωτικές ομιλίες, επάνω στις τρέχουσες εξελίξεις στα γεωπολιτικά ζητήματα και στην οικονομία, έγιναν από τους Κ. Γρίβα, Ν. Ιγγλέση και Ε. Πισσία.

Στην διάσκεψη εκτιμήθηκε, ότι είναι απαραίτητο στην συγκυρία της επιδείνωσης των μείζονων εθνικών θεμάτων και της εξελισσόμενης επίθεσης στην οικονομική κατάσταση της χώρας και του λαού και στα δημοκρατικά δικαιώματα, να υπάρξει πανελλαδικός συντονισμός για κοινή δράση σε ζητήματα αιχμής.

Για τον σκοπό αυτό, ορίσθηκε πανελλαδικό συμβούλιο, από εκπροσώπους όλων των συλλογικοτήτων και από ανένταχτους, το οποίο σύντομα θα προγραμματίσει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, όπως είναι τα σταθερά σημεία ενημέρωσης των πολιτών σε τακτά χρονικά διαστήματα και οι ανοιχτές συγκεντρώσεις σε πόλεις.



Τα χαρακτηριστικά αυτού του χώρου είναι Δημοκρατικά πατριωτικά κοινωνικά, για την υπεράσπιση του έθνους - κράτους και του συνθλιβόμενου λαού και ως εκ τούτου κατά: της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλαγής συνόρων, ξένης επικυριαρχίας, της οικονομίας της αγοράς, κλπ, που επιδιώκουν οι ΗΠΑ - Γερμανία και του φασισμού.

Απομονώνουμε τον Νεο-ταξικό δικαιωματισμό, τον εθνομηδενισμό, τον κοσμοπολιτισμό, τον αντι-πατριωτισμό, τον και τον ψευδεπίγραφο αντιφασισμό, των εκπροσώπων των χρηματοπιστωτικών οργανισμών μέσω σχετικών Μ.Κ.Ο., κλπ.

Με τον ανάλογο συνολικό πολιτικό σχεδιασμό και προγραμματισμό, αγωνιζόμαστε για Μέτωπο Εθνικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης. Πρέπει να σωθεί η πατρίδα για να σωθούν οι πολίτες.

Έτσι, εκτιμήθηκε, πως σε συνδυασμό με τα παραπάνω, το ιδιαίτερο βάρος που πρέπει να δοθεί στην παρούσα περίοδο, αφορά σε θέματα που απορρέουν:

α) από την πορεία αλλαγής συνόρων σε βάρος της Ελλάδας, που προετοιμάστηκε από την «συμφωνία» των Πρεσπών και τις πολιτικές που ακολουθούνται στο Αιγαίο, στη Θράκη, κλπ,

β)από τη λαίλαπα των μνημονίων και τις πολιτικές φτωχοποίησης και παραγωγικής αποσάρθρωσης που επιβάλλει η παγκοσμιοποίηση και η Ε.Ε. με εργαλεία το ευρώ, τις δήθεν «κοινές πολιτικές», κλπ,

γ) από το κρίσιμο θέμα της αλλαγής των σχολικών βιβλίων της ιστορίας, κ.ά.







ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις