Ξεχάστε τις κλασσικές συνταγές για κέικ και φτιάξτε την πιο ιδιαίτερη πρόταση του σεφ!
Υλικά
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι φαρίνα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
1 κουταλιά της σούπας κακάο σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
3 κουταλιές της σούπας σοκολάτα σε κομματάκια
1-2 κουταλιές της σούπας γάλα
1 μεγάλο αβγό
1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
1 κουταλιά της σούπας κακάο σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
3 κουταλιές της σούπας σοκολάτα σε κομματάκια
1-2 κουταλιές της σούπας γάλα
1 μεγάλο αβγό
1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
Διαδικασία
Σε μια μεγάλη κούπα βάζετε όλα τα υλικά εκτός το αβγό, το γάλα και τη σοκολάτα και ανακατεύετε πολύ καλά με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια προσθέτετε το αβγό και ανακατεύετε καλά με ένα πιρούνι μέχρι να ομογενοποιηθεί στο μίγμα.
Προσθέτετε το γάλα και τη σοκολάτα και ανακατεύετε. Μπορείτε να το κάνετε και σε ένα μπολ και έπειτα να το μεταφέρετε στην κούπα.
Το βάζετε στο φουρνάκι μικροκυμάτων και ψήνετε για 2,5 λεπτά στη μέγιστη θερμοκρασία. Το βγάζετε, το αφήνετε ένα λεπτό και το σερβίρετε με παγωτό από πάνω.
ΔΕΙΤΕ
(ΕΔΩ)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.