300γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
350γρ. βούτυρο παγωμένο από το ψυγείο
100γρ. ζάχαρη άχνη
80γρ. κορν φλάουρ
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
μαρμελάδα της επιλογής μας
ζάχαρη άχνη
Οδηγίες
1. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο και την άχνη μέχρι να αφρατέψουν.
2. Παράλληλα σε ένα άλλο σκεύος αναμειγνύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ.
3. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας.
4. Βάζουμε το μείγμα μας σε αντικολλητικές φόρμες για μπισκότα και ψήνουμε στον αέρα στους 160 βαθμούς για 20΄.
5. Αφού ψηθούν, τα αφήνουμε να κρυώσουν, βάζουμε μεταξύ δύο μπισκότων μία στρώση μαρμελάδας της αρεσκείας μας και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
ΔΕΙΤΕ
(ΕΔΩ)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου