Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Τσίπρας στο Open: Η Συμφωνία για το Σκοπιανό το δεύτερο μεγαλύτερο επίτευγμά μας - VIDEO - Πολιτικό θρίλερ στους ΑΝΕΛ και νέο σήμα

Στην σκιά του -όπως όλα δείχνουν- επερχόμενου διαζυγίου με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο Open.

Λίγο πριν τις 20:00 ξεκίνησε την συνέντευξή του, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την δημοσιογράφο, Έλλη Στάη.


Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τσίπρας σχολίασε: «Πραγματικά πιστεύω ότι πρόκειται για άλυτο πρόβλημα εξαιτίας της αδράνειας κυβερνήσεων. Είναι βαρίδι στην εξωτερική πολιτική της χώρας. Το δεύτερο σημαντικότερο επίτευγμα μας είναι η θέση που απέκτησε η Ελλάδα στο διεθνές στερέωμα, μετά την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια».
.


Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ ενώ κυκλοφόρησε το νέο σποτ του κόμματος.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για το μήνυμα που θέλει να στείλει ο κ. Καμμένος με το νέο λογότυπο των ΑΝΕΛ  μάλλον πρέπει να κάνουμε λόγο για ειλημμένη απόφαση για αποχώρησή του από την κυβέρνηση αλλά πολλές φορές στο παρελθόν το έχει πει αλλά ποτέ δεν το έκανε.

Στο σποτάκι ο εκφωνητής λέει: «Οι κόκκινες γραμμές είναι η υπερηφάνεια μας. Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας Οι κόκκινες γραμμές τιμούν τους προγόνους μας. Οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία και η δύναμή μας. Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις