Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Χρονοταξιδιώτης Μιλάει για ΔιαΠλανητικό Πόλεμο σε Ανιχνευτή Ψεύδους που τον Επιβεβαιώνει (video)

Χρονοταξιδιώτης Μιλάει για ΔιαΠλανητικό Πόλεμο σε Ανιχνευτή Ψεύδους
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Ένας ακόμα χρονοταξιδιώτης έρχεται από πολύ μακριά και κάνει μία πρωτοφανή αποκάλυψη για το μέλλον της ανθρώπινης φυλής. Αναφέρεται στο δικό μας
«αύριο» το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και εσείς είναι αρκετά ενδιαφέρον. Εκείνο, όμως, που το κάνει τις αποκαλύψεις του περισσότερο εντυπωσιακές είναι ότι μιλάει συνδεδεμένος σε ανιχνευτή ψεύδους, ο οποίος επιβεβαιώνει όλα όσα λέει.

Σύμφωνα με την express.co.uk, ο χρονοταξιδιώτης, ο οποίος ανέφερε το όνομά του ως James Oliver, ισχυρίζεται ότι έφτασε στην χρονιά του 2018 και «κόλλησε» εκεί ύστερα από κάποια σοβαρή βλάβη που υπέστη η χρονομηχανή του, σε ένα ταξίδι από το 6491.
Έτσι, βρήκε την ευκαιρία και έδωσε μία συνέντευξη στο Apex TV, όπου ανάμεσα σε άλλα ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν αμέτρητες μορφές όντων πολύ πιο εξελιγμένα από τους ανθρώπους, σε πάρα πολλούς πλανήτες στο σύμπαν.
Αλλά ο κ. Oliver υποστήριξε ότι απαιτείται ακόμη ισορροπία, δηλώνοντας:
«Είναι θέμα προοπτικής.
Είναι όπως με τη γάτα σου, η γάτα σου σκέφτεται ότι είναι το πιο έξυπνο ζώο.
Υπάρχουν και άλλα είδη και ορισμένα άτομα (εξωγήινοι) που είναι απίστευτα προικισμένα και πολύ έξυπνα.
(Η ισορροπία) εξαρτάται τόσο από τα άτομα (τους εξωγήινους) όσο και από το είδος τους, δεν είναι απλά μία γενίκευση».

Ο ταξιδιώτης του χρόνου δήλωσε ακόμα – όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται – ότι η ανθρωπότητα έφτασε στο σημείο όχι απλώς να ανακαλύψει απομακρυσμένους γαλαξίες αλλά και να αποικήσει πολλούς πλανήτες.
Σχολιάζοντας την εξερεύνηση του διαστήματος, είπε:
«Βρίσκουμε καθημερινά νέους γαλαξίες και νέους πλανήτες.
«Το μεγαλύτερο μέρος είναι απλά άδειο. Κάθε φορά που θα βρεθεί κάποια μορφή ζωής σε κάποιον πλανήτη, έχεις κάνει τζάκποτ. Άλλες φορές δεν το πετυχαίνεις».

Ωστόσο, και πέρα από όλα αυτά. ο χρονοταξιδιώτης κ. Oliver, προέβη σε μία περίεργη προειδοποίηση καθώς αποκάλυψε ότι στο μέλλον ξεσπούν συγκρούσεις μεταξύ δια-πλανητικών ειδών. Μάλιστα, ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι αυτές κάποια στιγμή έπαψαν και τα ζητήματα επιλύθηκαν από ένα δια-πλανητικό κυβερνητικό όργανο γνωστό ως «Ομοσπονδία».
«Οι συγκρούσεις τέθηκαν υπό έλεγχο από την Ομοσπονδία πολύ γρήγορα.
Ο πλανητικός πόλεμος απαγορεύτηκε, φυσικά.
Όλη η Ομοσπονδία βρίσκεται εκεί ως ένα σκάφος διατήρησης της ειρήνης, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι και οι δύο πλευρές θα πάρουν αυτό που χρειάζονται ο ένας από τον άλλο και θα εξασφαλίσουν μια ειρηνική μετάβαση ή ειρηνικές διαπραγματεύσεις».
Παρόλα αυτά δεν διακρίνεται να δίνει χρονολογίες για όλα αυτά που ισχυρίζεται ότι θα συμβούν, ειδικότερα για τον δια-πλανητικό πόλεμο.
ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ
Άραγε μπορεί όλα αυτά που είπε να αμφισβητηθούν; Πάντως, σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης, τα λεγόμενά του περνούν από ανιχνευτή ψεύδους, ο οποίος φαίνεται να επαλήθευσε όλα όσα αναφέρει. Όμως, δεν είναι ο πρώτος που περνάει από τέτοιο μηχάνημα και επιβεβαιώνεται.
Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε το video με τον ίδιον να τα λέει και αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω:
Time Traveler From 6491 LIE DETECTOR Test
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις