Υλικά
3/4 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια ψίχουλα φρέσκου ψωμιού
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
1 κιλό κόκκινο κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι του τσαγιού φιλέτα αντζούγιας ξαλμυρισμένα
1 πακέτο bucatini
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε 1/4 φλιτζανιού λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα ψίχουλα ψωμιού, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να γίνουν τραγανά για περίπου 6 έως 8 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα ψίχουλα ψωμιού σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον άνηθο μαζί με μία πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τα κρεμμύδια με λίγο αλάτι και το υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι λάδι ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσουν τελείως για περίπου 12 έως 15 λεπτά. Προσθέτουμε αντσούγιες και μαγειρέψτε, γεμίζοντας τις αντσούγιες και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να διαλυθούν.
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα bucatini σε αλατισμένο μέχρι να γίνουν al dente. Κρατάμε 1/2 φλιτζάνι νερό για το μαγείρεμα, στη συνέχεια στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε το βρασμένο νερό στη σάλτσα με τις αντζούγιες και στη συνέχεια και τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τα μισά ψίχουλα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας από πάνω τα υπόλοιπα ψίχουλα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι σχεδόν κάθε γυναικείο εσώρουχο έχει ένα μικρό φιογκάκι στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο γνωρίζετε γιατί;
-
Η κατάσταση πάνω στον πλανήτη Γη έχει ξεφύγει εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο ολοένα και περισσότερα "παράξενα" περιστατικά έρχονται...
-
Ένα από τα πράγματα που αναρωτιόμαστε είναι γιατί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν βρίσκεται στην τηλεόραση.
-
Η οστεοπόρωση είναι μια χρόνια νόσος που «προτιμά» τις γυναίκες και η οποία προκαλεί μείωση στην οστική πυκνότητα μέσα από την ταχύτερη απώ...
-
Το μύστηριο γύρω από την πραγματική τοποθεσία που είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος πραγαμτικά είναι ένα από τα μεγαλύτερα της ιστορίας μα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου