Δοκιμάστε άφοβα!!
Υλικά
5 ψωμάκια μεγάλα για hot dog
10 λουκάνικα «Τζουμαγιάς»
200 γρ. τριμμένο τυρί καπνιστό
για την σάλτσα τσιμιτσούρι
1 1/2 ματσάκι μαϊντανό
1 μάτσο κρεμμύδια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
χυμός και ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι (ή 1 ½ lime)
2 πιπεριτσες τσιλι ψιλοκομμένες (αν δεν αντέχετε βάλτε μία)
ελαιόλαδο αρκετό
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση στα 2 μέτρα…
Ανακατεύω όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μούλτι
Ψήνω το ψωμάκι να πάρει χρώμα
Ψήνω τα λουκάνικα
Tip: Το ελαιόλαδο πρέπει να είναι τόσο ώστε να κάνει την σάλτσα πλούσια σε υγρασία και ταυτόχρονα γεύση. Συνεπώς μην το λυπηθείτε, αλλά και μην το παρακάνετε!! Διατηρείται τουλάχιστον 5 μέρες στο ψυγείο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου