Υλικά
Για τη ζύμη
6 αυγά
1 κούπα ζάχαρη
1 1/2 κούπα αλεύρι
1 φακελάκι μπέικιν
2 βανίλιες 125 γρ μαργαρίνη
1/2 κούπα τρούφα
Για το σιρόπι
3 φλιτζάνια ζάχαρη
3 φλιτζάνια νερό
ξύσμα πορτοκαλιού
Για την επικάλυψη
7 κουταλιές ζάχαρη
125 γρ μαργαρίνη
4 κουταλιές κακάο
2 κουταλιές νισεστέ
1 ποτήρι νερό
1/2 ποτήρι γάλα
Εκτέλεση
Οδηγίες
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μετά ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και χτυπάμε ελαφρά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς και μόλις κρυώσει το σιροπιάζουμε με το καυτό σιρόπι. Βάζουμε σε ένα κατσαρόλι τη μαργαρίνη για την επικάλυψη να ζεσταθεί και σε ένα μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της επικάλυψης και τα ρίχνουμε κι αυτά στο κατσαρόλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει και το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό. Ο, τι μας έμεινε από το φακελάκι της τρούφας το ρίχνουμε πάνω στο γλυκό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου