Υλικά
Υλικά
1 κουτί ( μεταλλικό ) κρέμα καρύδας
12 βασιλικούς χουρμάδες
3 κουταλιές της σούπας κακάο
Για τη "σαντιγί"
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας μέλι
μερικές σταγόνες λικέρ της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα καρύδας, το κακάο και τους χουρμάδες ( αφού προηγουμένως έχουμε αφαιρέσει τα κουκούτσια ). Τα πολτοποιούμε πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως το μείγμα. Γεμίζουμε μπολάκια ή ποτήρια και βάζουμε τη μους στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα μέχρι να παγώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου