3/4 φλιτζάνι μέλι
1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1/4 φλιτζάνι ξύδι μήλου μηλίτη
2 κουτ. αλάτι
1/2 κουτ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κουτ. καπνιστή πάπρικα
1/4 κουτ. κύμινο
2 κουτ. ψιλοκομμένο ρίγανη
2 κουτ. ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το μέλι σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας, μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα, για περίπου 8 λεπτά. Προσθέτουμε τις ντομάτες, το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και το κύμινο, και αφήνουμε να σιγοβράσουν.
Αφήνουμε το ντιπ για τουλάχιστον 4 ώρες πριν τη σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου