Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Χταπόδι καρπάτσιο, ένας εξαιρετικός μεζές

Υλικά

1 χταπόδι περίπου800 γραμμάρια καθαρισμένο και πλυμένο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Το χυμό από 1 λεμόνι (περίπου 2 κουταλιές της σούπας)
μαϊντανό
80 ml. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε το χταπόδι ,αφαιρείται το δέρμα και το κόβουμε σε μικρές ροδέλες. Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει . Όταν θέλουμε να τα σερβίρουμε προσθέτουμε ελαιόλαδο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το χυμό του λεμονιού.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.