Υλικά
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
2 κιλά άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
Μερικές σταγόνες Tabasco ( ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλουμε )
1 κουταλιά της σούπας κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
1/8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
350 γραμμ. μπύρα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη άγλυκο κακάο
1 / 4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι
1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, στραγγισμένα (Pinto)
1 φλιτζάνι πράσινες στενόμακρες πιπεριές κομμένες σε κύβους
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον κιμά και το αλάτι. Ροδίζουμε και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για περίπου τέσσερα λεπτά μέχρι να πιει τα υγρά του.
Μειώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε το σκόρδο, το Tabasco, το κύμινο, την πάπρικα, το μαύρο πιπέρι, και την κανέλα. Ανακατεύουμε για 3 ή 4 λεπτά ακόμη.
Προσθέτουμε τη μπύρα, το κακάο σε σκόνη, τη ρίγανη, το πιπέρι καγιέν, το νερό, και τον ντοματοχυμό. Ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε για περίπου 30 λεπτά.
Προσθέτουμε την πράσινη πιπεριά και τα φασόλια Pinto. Εάν χρειάζεται νερό, προσθέτουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές για περίπου 30 λεπτά ακόμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.