Υλικά
1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
2 κιλά άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
Μερικές σταγόνες Tabasco ( ανάλογα με το πόσο καυτερό το θέλουμε )
1 κουταλιά της σούπας κύμινο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
1/8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
350 γραμμ. μπύρα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη άγλυκο κακάο
1 / 4 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι
1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, στραγγισμένα (Pinto)
1 φλιτζάνι πράσινες στενόμακρες πιπεριές κομμένες σε κύβους
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τον κιμά και το αλάτι. Ροδίζουμε και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε για περίπου τέσσερα λεπτά μέχρι να πιει τα υγρά του.
Μειώνουμε τη θερμοκρασία και προσθέτουμε το σκόρδο, το Tabasco, το κύμινο, την πάπρικα, το μαύρο πιπέρι, και την κανέλα. Ανακατεύουμε για 3 ή 4 λεπτά ακόμη.
Προσθέτουμε τη μπύρα, το κακάο σε σκόνη, τη ρίγανη, το πιπέρι καγιέν, το νερό, και τον ντοματοχυμό. Ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε για περίπου 30 λεπτά.
Προσθέτουμε την πράσινη πιπεριά και τα φασόλια Pinto. Εάν χρειάζεται νερό, προσθέτουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές για περίπου 30 λεπτά ακόμα.
Κυριακή 1 Απριλίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (19/11) σε ηλικία 72 ετών.
-
H εκπομπή «Today», το πρωινό talk show του ABC, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social med...
-
Την ξεχάσατε;; EYA KAΪΛΗ!!!! Μια χαρα ζει και βασιλευει στο Μιλανο καθοτι αλλαξε.πατριδα
-
«Θόρυβο» έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,
-
Η γιαγιά μου έλεγε........ Ρώτησε το μολύβι η γόμα: - Πώς είσαι φίλε μου;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου