Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Παγωτό μερέντα για τις πρώτες ζέστες

Υλικά
500 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ . μερέντα

25 γρ άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.

Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.

Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.

Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.

Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.