Υλικά
500 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ . μερέντα
25 γρ άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.
Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.
Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας απόψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, και αυτή τη φορά, είναι πιο ανανεωμένο από ποτέ.
-
ΗΤΑΝ ΣΤΙΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ....
-
Παρά την εκστρατεία… αποσιώπησης του γεγονότος, τα social media σε Δύση και Ρωσία έχουν «βουίξει» σχετικά με το πρώτο πυρηνικό πλήγμα το...
-
Η Dr. Uma Naidoo, διατροφολόγος εκπαιδευμένη στο Χάρβαρντ και επαγγελματίας σεφ αποκαλύπτει ποια επεξεργασμένη τροφή δεν αγοράζει ποτέ και...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου