Υλικά
500 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ . μερέντα
25 γρ άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.
Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.
Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
AΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!! Την ανάπτυξη αποτελεσματικού και δίκαιου θεσμικού πλαισίου για τη φορολόγηση των κρυπτονομισμάτων, παράλληλα με ...
-
Παραπλανητικά μηνύματα σε κινητές συσκευές στέλνονται στους πολίτες, τις τελευταίες μέρες, με στόχο την υποκλοπή προσωπικών στοιχείων και στ...
-
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει ότι θα διόριζε τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ —έναν γνωστό σκεπτικιστή για τα εμβόλια, —σε β...
-
Αν το τελευταίο διάστημα λαμβάνεις συνεχώς κλήσεις απάτης θα πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν είσαι ο μόνος. Οι κλήσεις απάτης σημείωσαν αύξηση ...
-
Το Βραζιλιάνικο «Big Brother» συνεχίζει να προσφέρει έντονες συγκινήσεις και να σαρώνει στην τηλεθέαση και ο λόγος είναι ξεκάθαρος!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου