Υλικά
500 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ . μερέντα
25 γρ άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.
Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.
Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Καταγγελία σόκ από πατέρα!!!
-
Ένα από τα πράγματα που αναρωτιόμαστε είναι γιατί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν βρίσκεται στην τηλεόραση.
-
Η οστεοπόρωση είναι μια χρόνια νόσος που «προτιμά» τις γυναίκες και η οποία προκαλεί μείωση στην οστική πυκνότητα μέσα από την ταχύτερη απώ...
-
Η κατάσταση πάνω στον πλανήτη Γη έχει ξεφύγει εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο ολοένα και περισσότερα "παράξενα" περιστατικά έρχονται...
-
Σοβαρό τροχαίο είχε πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός στη λεωφόρο Συγγρού, το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου