Υλικά
4 κότσια χοιρινά ( μέτριου μεγέθους, 1 -1,5 κιλά το ένα )
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
το χυμό από 1 1/2 πορτοκάλι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
λαδόκολλα ( προαιρετικά )
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κότσια μας και τα βάζουμε στη γάστρα με αλάτι και πιπέρι ( αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα ένα τα κότσια τυλιγμένα σε λαδόκολλα μέσα στο ταψί). Χτυπάμε σε ένα σέϊκερ τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό από το πορτοκάλι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν λείος χυλός. Απλώνουμε τον χυλό στα κότσια με ένα πινέλο έτσι ώστε να πάει παντού. Ψήνουμε τα κότσια στους 200 βαθμούς για περίπου τρεις ώρες.
Υ.Γ. Αν δείτε ότι το κρέας συνεχίζει να "κρατάει", ξανασκεπάστε το και αφήστε το μέχρι κυριολεκτικά να ξεκοκαλίζεται.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Μόλις πήρα αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα από το Children's Health Defence που ίδρυσε ο Robert Kennedy Junior, ο Υπουργός Υγείας των ΗΠΑ ...
-
H εκπομπή «Today», το πρωινό talk show του ABC, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social med...
-
Σας προειδοποιώ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ 10 Δευτερόλεπτα ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
-
Όλες οι κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς γίνονται πλέον VISA
-
«Θόρυβο» έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου