Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά της επιλογής μας
200 γραμμ. μπέικον ή ζαμπόν
1 κρεμμύδι (μεσαίου μεγέθους)
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
1 σκόρδο (ψιλοκομμένο)
Αλάτι και πιπέρι
150 ml ή περισσότερο γάλα
3 φέτες τυρί
1 ολόκληρο αυγό
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρεμμύδι και το μπέικον σε μικρούς κύβους. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε το σκόρδο και στη συνέχεια το μπέικον και το κρεμμύδι.Χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε το τυρί μέχρι να λιώσει. Όταν λιώσει, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και αλατοπιπερώνουμε.
Σε ένα μικρό τηγάνι, τηγανίζουμε το αυγό. Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε σε ένα πιάτο τα μακαρόνια και στην κορυφή του τοποθετούμε το τηγανισμένο αυγό. Τρίβουμε λίγο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Δύσκολη ήταν η νύχτα της Ανάστασης για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Instagram,τον έπιασε κρίση πανικού λίγο πρι...
-
Αυτό Το Βίντεο Παρουσιάζει και Παράλληλα Ενημερώνει Τους Θεατές Του Καναλιού Μας GR TV PLUS , Τα Εξής Παρακάτω :
-
Περίπου το 90% από τις οδοντόκρεμες περιείχαν μόλυβδο, 65% αρσενικό, κάτι λιγότερο από το μισό υδράργυρο και το ένα τρίτο κάδμιο - Καμπανά...
-
Ένα email ήρθε πριν λίγο λεπτά στα εισερχόμενα του Karditsastakra.com
-
Νόμιζαν πως ο παππούς τα’χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν – Αυτό που είδαν τους έκανε να παγώσουν!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου