Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ένας Αυστραλός μισθοφόρος, εν ονόματι Όσκαρ Τζέρκινς προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο μέτω...
-
Δημήτριος Γάκης ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ; Επειδή το λένε οι Παγκοσμιοποιητές;
-
Κάθε μέρα, φίλοι μου, ακούμε πως ένας ακόμα συνάνθρωπός μας έφυγε “ξαφνικά”. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι, κυρίως νέοι σε ηλικία,
-
Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
-
Σε αποκαλύψεις για την υπόθεση των Τεμπών προχώρησε ο πρόεδρος του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, Χρήστος Παπαδημητρίου, μετά και τα όσα είδαν το φως της δημοσι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου