Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (19/11) σε ηλικία 72 ετών.
-
Σαββατιάτικο… χαμό στη ΝΔ προκάλεσε η -αδημοσίευτη- συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στο «Βήμα της Κυριακής».
-
H εκπομπή «Today», το πρωινό talk show του ABC, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social med...
-
Η γιαγιά μου έλεγε........ Ρώτησε το μολύβι η γόμα: - Πώς είσαι φίλε μου;
-
«Θόρυβο» έχει προκαλέσει η ανάρτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου