Υλικά
800 γρ φιλέτο πέρκας
6 κσ χυμό λεμονιού
½ κούπα ξηρό λευκό κρασί
¼ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπα νερό
2 κσ μουστάρδας Ντιζόν ( ή τρεις, αν το θέλετε πιο πικάντικο)
2 κσ μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα φιλέτα πέρκας (αν είναι κατεψυγμένα τα έχουμε προηγουμένως ξεπαγώσει), τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα σαν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με το μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200o για 15΄- 20΄ανάλογα με το πάχος τους.
Η λεμονάτη πέρκα ταιριάζει άψογα με ρύζι, με πατάτες αλλά και με βραστά χόρτα ή λαχανικά.
Σάββατο 31 Μαρτίου 2018
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Η είδηση προκαλεί ανατριχίλα… Και δεν έχει να κάνει ούτε με εθνικιστικά πάθη ούτε ιδεολογίες φανατισμού.
-
Αυτός είναι ο αρχηγός του γενικού επιτελείου ναυτικού ο οποίος πρότεινε την αποταξη των δύο υπαξιωματικών σπουδαστών που ξεκίνησαν το σύνθ...
-
Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, πραγματοποιεί σημαντικές αλλαγές στο εμβολιαστικό πρόγραμμα ενηλίκων για το 2025 προσπαθώντας να
-
Το χρώμα του κρέατος στο χοιρινό είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του, γιατί καθορίζει την ποιότητά του.
-
Κατά την άτυπη ενημέρωση των ΜΜΕ στο Οβάλ Γραφείο, το βλέμμα του Ντόναλντ Τραμπ «έπεσε» πάνω σε έναν ρεπόρτερ που φορούσε μάσκα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου