Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

ΟΡΓΗ για την ομολογία του ΓΕΣ και τι γράφουν οι Τούρκοι για τις “απολογίες” των στρατιωτικών μας

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει προκαλέσει πρωτόγνωρη οργή σε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ειδικά μετά από τις φωτογραφίες των Ελλήνων στρατιωτικών στα δικαστήρια της Ανδριανούπολης.
Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν πληροφορίες για τις “απολογίες” όπως γράφουν των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και στο ΓΕΣ ουδείς νιώθει την ανάγκη να εξηγήσει την άνευ ….πιέσεως “ομολογία” με την οποία υιοθετούσαν τη θέση πως εμείς παραβιάσαμε το τουρκικό έδαφος. Αύριο το πρωί το Militaire.gr θα επανέλθει αναλυτικά στο θέμα που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε προκαλέσει έστω και μία παραίτηση. Δεν αναμένουμε φυσικά κάτι τέτοιο στην Ελλάδα ,ούτε από το ΓΕΣ.

Τι γράφουν οι Τούρκοι για την “απολογία” όπως λένε των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν:

Δημοσίευμα της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Haber7.com το οποίο αναφέρει ότι “έγιναν γνωστές οι απολογίες των Ελλήνων στρατιωτών. Σύμφωνα με τις απολογίες τους, οι στρατιώτες δήλωσαν ότι άρχισαν να καταγράφουν πατημασιές στο χιόνι με τα κινητά τους προκειμένου να ενημερώσουν τους ανωτέρους τους και ότι έτσι πέρασαν στην τουρκική πλευρά.  Δεν αναφέρονται άλλες λεπτομέρειες ενώ το ρεπορτάζ συνοδεύεται από φωτογραφίες χωρίς όμως να διακρίνονται τα πρόσωπα των στρατιωτών”.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις