Υλικά
2.200 γραμμ χοιρινή πλάτη
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 μπουκάλι μαύρης μπύρας
250 γραμμ σάλτσα μπάρμπεκιου
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το πασπαλίζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σκόνη. Το τοποθετούμε σε γάστρα και προσθέτουμε τη μπύρα.
Κλείνουμε το καπάκι και σιγοψήνουμε όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον οκτώ ώρες. Την επόμενη, βγάζουμε το χοιρινό από το σκεύος και το τεμαχίζουμε σε λεπτά κομμάτια.
Το ξαναβάζουμε στη γάστρα, προσθέτουμε τη σάλτσα μπάρμπεκιου και ψήνουμε για ακόμη μία ώρα.
Το προσθέτουμε σε ψωμάκια του χάμπουργκερ, με ό,τι άλλο μας αρέσει.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Νικόλαος Παντελιος "Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ" Πώς Λειτουργεί ένα Σάπιο Απολυταρχικό Σύστημα.
-
Απίστευτο ατύχημα: Τι έδειξε το πόρισμα της πυροσβεστικής
-
Σε μια εξωπραγματική και ασυνήθιστη αλλαγή προχώρησε γνωστή ηθοποιός του Χόλυγουντ.
-
Ρίξτε μια προσεκτική ματιά σε ένα συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια μετακινήστε σταδιακά τα μάτια σας σε άλλα σημεία της εικόνας.
-
Δυσάρεστα νέα ανακοινώνει ομάδα Αυστραλών επιστημόνων για ένα αγαπημένο ρόφημα που καταναλώνουμε ενίοτε και παγωμένο και που, όπως αποδεικν...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου