Υλικά
2 φλιτζάνια πουρέ πατάτας ( όχι ζεστό )
2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
½ φλιτζάνι ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλάθουμε τον πουρέ της πατάτας σε ρολάκια, τα βουτάμε στο αυγό και στη συνέχεια, στα ψίχουλα του ψωμιού. Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν για 10-15 λεπτά. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει. Τηγανίζουμε τις πατατό-μπαλες για δύο τρία λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρουμε ζεστές με οτιδήποτε τραβάει η όρεξή μας.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Χαμός στη Βουλή! Κόντρα Βελόπουλου - Λινού για τις παρενέργειες των εμβολίων, που ο ίδιος ο #Ζουκερμπεργκ παραδέχτηκε
-
ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ! Η μετάνοια του Μαρκ Ζούκεμπεργκ, ιδιοκτήτη του Meta, δεν ήταν ειλικρινής, αλλά αναγκαστική και εν πολλοίς προσχηματική.
-
Οχήματα που έχουν μείνει αχρησιμοποίητα για περισσότερα από επτά χρόνια θα αποσύρονται αυτόματα από τα επίσημα μητρώα των αρμόδιων Υπηρεσι...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου