Υλικά για 2 άτομα
4 φέτες παστουρμά μόσχου
2 αυγά
4 φέτες παστουρμά μόσχου
2 αυγά
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πάπρικα καυτερή
Εκτέλεση
Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τις ντομάτες μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους και να γίνουν πηχτή σάλτσα. Προσθέτουμε τον παστουρμά, αφήνουμε 1 λεπτό, σπάμε τα αυγά μάτια και αφήνουμε για 3 - 4 λεπτά. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι, πάπρικα και σερβίρουμε αμέσως.
Ο Φάνης Θεοδωρόπουλος προτείνει στους αναγνώστες της LiFO μερικές νόστιμες και εύκολες συνταγές με #παστουρμά που σερβίρει στα «Καραμανλίδικα του Φάνη» (Σωκράτους 1 & Ευριπίδου 52).
Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Lifo, στην ενότητα «Γεύση» που επιμελείται η κ. Νίκη Μηταρέα.
Μια πετυχημένη συνταγή, στηρίζεται στα υλικά καλής ποιότητας. Μπορείτε να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε εκλεκτό, χειροποίητο παστουρμά ωρίμανσης, στα «Καραμανλίδικα του Φάνη».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου