Δεν φαντάζεστε την πολύ ωραία εμφάνιση και γεύση του.Φτιάξτε το !!
Υλικα
2 πακέτα πτί μπέρ
1κουτί ζαχαρούχο γάλα Νουνού [αν το θέλετε πολύ γλυκό προσθέστε ζαχαρούχο κι αλλο και δοκιμάστε που θα το σταματήσετε σε γλύκα ]
1 κιλό γιαούρτι πρόβειο η ελαφρύ οτι προτιμάτε εγώ έβαλα πρόβειο
4 κουταλιές τις σούπας άχνη ζάχαρη
2 φακελάκια έτοιμο γλάσο Γιώτης [μπορείτε να φτιάξετε και δικό σας γλάσο ]
Οδηγίες
Στρώνουμε σε ταψάκι μεγέθους τούρτας 2 σειρές μπισκότα χωρίς να τα βρέξουμε σκέτα .
Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη και το ζαχαρούχο [αν δεν το θέλετε γλυκό αλλά ίσα να γλυκίζει μόνο αφαιρέστε την άχνη ζάχαρη ]
Ρίχνουμε την κρέμα την μισή πάνω από τα μπισκότα Ξαναβάζουμε από πάνω 2 στρώσεις μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα,
Το βάζουμε ψυγείο να παγώσει 1 ώρα '
Λιώνουμε το γλάσο σύμφωνα με τις οδηγίες και το ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια του γλυκού ,τις κρέμας.
Ξαναβάζουμε ψυγείο για λίγο να παγώσει η κρέμα και έτοιμο!
Σημείωση
Επειδή εδώ που το έχω φτιάξει όταν πάγωσε η σοκολάτα σκλήρυνε και μου αρέσει πιο πολύ μαλακιά έκανα το παρακάτω ..σε κατσαρολάκι ζέστανα 1 κουπα κρέμα γάλακτος όχι γεμάτη και μόλις ζεστάθηκε έριξα μέσα κομμάτια από 2 κουβερτούρες ανακάτεψα λιώσανε κρύωσε λίγο και το έριξα σε όλη την επιφάνεια του γλυκού και μετά ψυγείο ---αυτό για όσους αρέσει πιο μαλακό το γλάσο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου